Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Protermars Salad Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Chipsuri si pudra din carne
20 lei
Brand
Protermars
Cod produs
P2005
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Chipsurile Din Carne - Sunt bucati de carne  feliate subtire si uscate cu  aer la temperaturi ridicate timp indelungat. Chipsurile noastre sunt ambalate in pungi de aluminiu cu azot alimentar pentru a oferi produsului o durata lunga de valabilitate.

Crispy Meat Snacks sunt grozave pentru diabetici, pentru persoanele care urmeaza anumite stiluri de viata, cum ar fi dieta Keto sau Carnivore , de asemenea este o sursa uimitoare de proteine pentru persoanele active sau pentru orice excursie in aer liber.
Crispy Chicken Snack - Contine : Piept de Pui , Sare
Crispy Beef Snack - Contine: Carne de Vita , Sare , Cimbru
Crispy Pork Snack - Contine : Cotlet de Porc , Sare , Cimbru , Paprika

Pudra Proteica -Proteinele care se regasesc in  pudra de carne sunt proteine complete, ceea ce inseamna ca ofera toti cei noua aminoacizi esentiali de care organismul nostru are nevoie. Proteinele au rolul de a construi, mentine si inlocui tesuturile din organism si se gasesc in organe, glande si in sistemul imunitar.

Din pudra de carne se pot prepara retete proteice precum paine  Carnivora , burger Keto  sau blat de Pizza proteica. Deasemenea poate fi folosita ca baza pentru supe , poate fi adaugata la diferite retete  care includ  oua fierte sau omlete, cartofi, paste, salate ,legume la gratar sau creme de branza.
Pudra din piept de pui . Contine : piept de pui , sare.
Pudra din carne de vita. Contine : muschi de vita , sare , paprika, cimbru.

Fara Alergeni
Procent Scazut de  Carbohidrati
100% Carne
85% Proteina
Fara Gluten
Fara Conservanti
Fara Zahar Adaugat.
Din Gura in Gura